Chairtech.nl is online met een op maat gemaakte Magento 2 webshop

Chairtech B.V. is de Nederlandse importeur en distributeur van Sidiz bureaustoelen. Het bedrijf heeft een
jong team met 10 jaar ervaring in de Nederlandse en internationale bureaustoelen markt.

Het doel van Chairtech.nl is om haar klanten een hoge kwaliteit bureaustoelen
aan te bieden. Omdat het om nieuwe merk stoelen gaat,
moet de webshop aanvullende informatie aanbieden dan een standaard webshop.

Het bedrijf heeft nu een modern en overzichtelijk Magento 2 webshop op maat ontworpen
en ontwikkeld door UX MAZE.  De Magento 2 webshop is gekoppeld met Multisafepay en is geïntegreerd met de
Warehouse om order te orders verwerken. 

Bekijk www.chairtech.nl
of lees onze aanpak hieronder!

Het resultaat

Een snelle Magento 2 webshop geschikt voor verschillende apparaten zoals mobiel, tablets en desktops. Op maat ontworpen en ontwikkeld met het doel kwaliteit uit te stralen. Deze webshop is gekoppeld met Multisafepay en Warehouse software. Daarnaast kent de productpagina een andere formaat met lange design, PDF bestand en Veelgestelde vragen.

De uitdaging

Chairtech B.V. ziet kansen in het importeren en distributeren van Sidiz stoelen naar Nederland. Het jonge bedrijf heeft 10 jaar ervaring in de Nederlandse en Internationale bureaustoelen markt. De uitdaging was om de Chairtech webshop een andere uitstraling te geven dan de huidige bureaustoelen aanbieders met de mogelijkheid om nieuwe stoelen te introduceren naar de Nederlandse markt.

Het resultaat

Een minimalistische Magento2 webshop geschikt voor verschillende apparaten. Deze webshop is gekoppeld met Multisafepay en Warehouse software.

  • Op maat ontworpen en ontwikkelt
  • Responsive (mobile ready) webshop
  • Magento 2 webshop

Onze Aanpak

#1
Analyseren Huidige Situatie

Wensen Chairtech B.V.

Na het voeren van een aantal gesprekken met de klant, hebben wij een duidelijk beeld gekregen van de verwachtingen en de wensen. Hierna hebben we de design brief samen ingevuld met de antwoorden op vragen zoals wat de visie is, welke kernmerken beschrijven Chairtech en hoe ze gezien willen worden.  Hierna hebben we gekeken naar een aantal websites/webshops die de klant goed/mooi vindt. 

Concurrentie in beeld brengen

Door bepaalde zoektermen in Google te typen, zijn we terecht gekomen bij een aantal andere aanbieders van “ergonomische stoelen”. Hierna hebben we een lijst gemaakt van 3 website en een analyse gedaan van de “goed” en “slecht” scorende punten. 

#2
Concepting & Design

Informatie indeling

Door een aantal gesprekken te voeren met de klant en zijn team, hebben we een aantal belangrijke onderdelen bepaalt van de webshop. Bijvoorbeeld dat de productpagina aanvullende informatie moet bieden omdat het om een nieuw product gaat, veelgestelde vragen aandacht moeten krijgen en dat de webshop alleen drie stoelen aanbiedt.

Wireframing & Visual designs

Hierna hebben wij op papier geschetst hoe de webshop ontworpen gaat worden. In samenwerking met de klant en feedback mogelijkheden, hebben we het ultieme resultaat behaald door eerst de homepagina, categoriepagina en product pagina te ontwerpen in Photoshop. 

#3
Magento Ontwikkeling

Magento 2 

Ons team van gecertifieerde Magento ontwikkelaars hebben de Magento 2 omgeving geïnstalleerd en zijn gestart met het templaten. Dit is het moment waarbij de designs omgezet worden naar een interactive webshop. Daarnaast waren onze consultants bezig met het inrichten en configureren van de nieuwe Magento 2 webshop. 

Magento Functionaliteiten

Chairtech B.V. biedt haar klanten de mogelijkheid om vragen te stelen in de vorm van veelgestelde vragen en de mogelijkheid om een brochure PDF bestand te kunnen downloaden op de productpagina.

#4
Integratie en livegang

Koppeling met Multisafepay & Warehouse

De webshop is gekoppeld met Multisafepay PSP en stuurt alle orders automatisch naar de warehouse zodat ze verwerkt kunnen worden. 

Testen & Live gaan

Omdat deze webshop draait op de nieuwste versie Magento 2.1 moesten we langer testen om de meeste bugs uit de webshop te halen. Nu is de webshop snel en functioneert goed  op verschillende apparaten zoals mobiel, tablet en desktop. 

Het resultaat

Klaar voor online success?

Wil je jouw webshop ook door UX MAZE laten maken?
Laten we snel samen kijken hoe we ervoor kunnen zorgen dat jouw
nieuwe webshop een online succes wordt!
Bel met UX Maze op 0318 24 00 49

Neem contact met ons op

Of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.
Wij reageren binnen 24 uur